MotoGP Κατηγορία Moto2 Θανατηφόρο Ατύχημα

Βαρύ το κλίμα στα MotoGP μετά τον θανάσιμο τραυματισμό που υπέστη ο Ιάπωνας αναβάτης της κατηγορίας Moto2, Shoya Tomisawa, κατά την διάρκεια του αγώνα της Κυριακής.

Ο Tomisawa βρισκόταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στον 12ο γύρο και ενώ πάλευε για την τέταρτη θέση. Το ατυχές ήταν ότι η πτώση του έγινε στο γρήγορο πίσω κομμάτι της πίστας, με αποτέλεσμα οι επερχόμενοι Alex de Angelis και Scott Redding να μην έχουν χρόνο να αντιδράσουν και να χτυπήσουν τον Ιάπωνα αναβάτη με περίπου 180 χιλιόμετρα.

Με πολύ σοβαρά χτυπήματα ο Tomisawa μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και δεν μπόρεσε να κερδίσει την μάχη για τη ζωή. Ο Alex de Angelis ευτυχώς δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ο Scott Redding μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο αλλά χωρίς κάποιο σοβαρό χτύπημα.




Πηγή : www.cityauto.gr
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου