Ducati Diavel: Φωτογραφία του νέου μοντέλου

                    Ducati Diavel: Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Η Ducati έδωσε στη δημοσιότητα επίσημα στοιχεία και ένα set φωτογραφιών του Diavel, του muscle bike που αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση του Μιλάνου. Τα 207 κιλά του βάρους αποτελούν μια εντυπωσιακή τιμή για την κατηγορία, όπως εντύπωση προκαλεί και η πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Ducati, υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες που θέλουν το Diavel να παράγεται σε δύο εκδόσεις. Μια «βασική» και μια με αναβαθμίσεις στον τομέα των περιφερειακών (αναρτήσεις Ohlins ίσως;), καθώς και πολλά επιμέρους τμήματα από carbon. Αυτό που επιβεβαιώνεται από την Ducati και προκαλεί μεγάλη εντύπωση, δεδομένης της κατηγορίας στην οποία ανήκει το Diavel, είναι η ύπαρξη ABS, DTC (Ducati Traction Control) και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών modes της χαρτογράφησης του κινητήρα. Ένα άλλο επίσημο στοιχείο είναι τα 204 κιλά που θα ζυγίζει η μοτοσικλέτα, ανάγοντας το Diavel στο ελαφρύτερο μοντέλο της κατηγορίας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον L2 Testastretta 11 κινητήρα, οι επιδόσεις αναμένονται εκρηκτικές, με την Ducati να κρατά τις υποσχέσεις της για δυναμική sport συμπεριφορά.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό τμήμα της ιστοσελίδας της Ducati, η ονομασία «Diavel», που σημαίνει «διάβολος» στη διάλεκτο που μιλάνε στην Μπολόνια, προήλθε με τον ίδιο τρόπο που βαφτίστηκε «τέρας» και το πρώτο Monster 900. Όταν μία ομάδα μηχανικών της Ducati αντίκρισε ολοκληρωμένο το πρωτότυπο της μοτοσικλέτας, ένας από αυτούς αναφώνησε «Ignurànt comm al diavel!», που σημαίνει «Κακό σαν το διάβολο!».



Πηγή: www.mototriti.gr
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου