Στην μνήμη του Άλκη Συνιώρη

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που τα λόγια κι οι λέξεις δεν βγαίνουν εύκολα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο καθήκον από το να γράψεις ένα οριστικό αντίο σε ένα φίλο. Όσο εξοικειωμένοι κι αν είμαστε με τον κίνδυνο που συνεπάγεται η οδήγηση της μοτοσυκλέτας, μια τέτοια είδηση μας λυγίζει και μας καταρρακώνει.





                                                                        



Ο Άλκης ήταν πολλά χρόνια συνάδελφος κι ακόμη πιο πολλά φίλος, ο ηθικός και πολλές φορές ο φυσικός αυτουργός ιστοριών που μας έμειναν χαραγμένες και που διηγούμασταν πάντα σε τρίτους, επιβεβαιώνοντας το πόσο ωραία είναι η δουλειά μας. Ιστορίες από το Mega Test στα σύνορα, ή απίστευτα σκηνικά από τα συγκριτικά στις Σέρρες. Μαζί ανδρωθήκαμε επαγγελματικά και μοιραστήκαμε αγωνίες και δυσκολίες. Δυστυχώς όμως σ' αυτή την τόσο τραγική κατάσταση, τη θέλησή μας την περιορίζει η απολυτότητα της φυγής. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του, δίνοντας την υπόσχεση ότι και σε εμάς ο Άλκης θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας. O Άλκης Συνιώρης γεννήθηκε το 1972
Σπούδασε Εικονολήπτης - Φωτογράφος , αλλά ήταν επίσης Πτυχιούχος Σχολής Προπονητών Θαλάσσιου Σκι. Υπήρξε συντάκτης του Μοτοσυκλετιστικού Τύπου αλλά και των περιοδικών Water Sports. Ως αγωνιζόμενος είχε κερδίσει αρκετούς τίτλους:

    * Πρωταθλητής Βαλκανικού Supersport 600cc (2007)
    * Πρωταθλητής Ελλάδος Supersport 600cc (2004)
    * Πρωταθλητής Ελλάδος Supersport 600cc (2003)
    * 1η θέση σε 24ωρο αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Endurance (κατηγορία Superbikes - Oschersleben Γερμανίας 2002)
    * 1η θέση σε αγώνα Ευρωπαϊκού κυπέλλου Supermoto 450cc (2002)
    * Κυπελλούχος “Piaggio Trophy”(1996)
    * 2ος “Yamaha BW’S Cup” (1996)
    * 2ος Πρωταθλήματος Superstock 1000cc (2003)

Πηγή : Περιοδικό MOTO
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου