KTM DUKE 125


Έκθεση Μοτοσικλέτας Κολονία: KTM Duke 125



Tον χορό των νέων μοντέλων για την Αυστριακή εταιρεία άνοιξε το πολυδιαφημισμένο Duke 125. Πρόκειται για την πρώτη πολιτική μοτοσικλέτα 125κ.εκ. της ΚΤΜ, η οποία σαφώς απευθύνεται στους νέους αναβάτες. Το πιο δυνατό της χαρτί είναι η εκπληκτική εμφάνιση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το μεγάλο Duke. Τα ίδια ισχύουν και για τους διαφορετικούς χρωματισμούς που αναμφίβολα θα δημιουργήσουν δίλημμα επιλογής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν δόθηκε και η ανάλογη προσοχή στα περιφερειακά.

Το Duke 125 είναι εξοπλισμένο με πλαίσιο χωροδικτύωμα, ψαλίδι αλουμινίου κατευθείαν από τον μεγάλο αδερφό, ανεστραμμένο πιρούνι, δεκάμπρατσες χυτές ζάντες και ένα τετράχρονο κινητήρα που θα αποδίδει 15 ίππους. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα τον εν λόγω κινητήρα να τον συναντήσουμε και στο μέλλον μεγαλωμένο σε χωρητικότητα σε άλλα μοντέλα.


 http://easterndirt.com/news/ktm/ktm_125_project.jpgrace concept







Πηγή: www.cityauto.gr
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου