Μoto Guzzi Alba : Με δύο λόγια, "απλά πανέμορφη"




  Στην EICMA του 2009 είχε παρουσιαστεί σαν πρωτότυπη, αλλά στη φετινή έκθεση ήταν ολοκληρωμένη, δουλεμένη από την Millepercento, μια εξειδικευμένη στις βελτιώσεις των Moto Guzzi ιταλική εταιρεία.



Η Millepercento έχει σχεδιάσει και τη μοναδική αγωνιστική μοτοσυκλέτα του εργοστασίου, την MGS-01, που συμμετέχει σε όσους αγώνες της επιτρέπουν οι κανονισμοί. Στην Alba χρησιμοποιείται η έκδοση του κινητήρα της Moto Guzzi με τις τετραβάλβιδες κεφαλές. Ο κινητήρας είναι στην εργοστασιακή του μορφή, γεγονός που επιτρέπει στην Alba να παραμένει ομολογκαρισμένη για κυκλοφορία στο δρόμο. Φυσικά, η Millepercento έχει την εμπειρία να βελτιώσει την απόδοσή της για αποκλειστική χρήση σε πίστες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και στην ομολογκαρισμένη μορφή της δεν θα είναι αρκετά διασκεδαστική. Αυτό μαρτυρά το μινιμαλιστικό πλαίσιο χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις της Ohlins και τα φρένα της Brembo από την κορυφαία σειρά με τις ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες. Η μορφή της μοτοσυκλέτας ισορροπεί ανάμεσα στο design και τη λειτουργικότητα, έχοντας και μοναδικά στοιχεία, όπως οι μεγάλες ανθρακονημάτινες επιφάνειες που ξεκινούν από το κάτω μέρος του κινητήρα και φθάνουν μέχρι την ουρά. Κάτω από αυτήν βρίσκεται και το ψυγείο λαδιού σε μια θέση που τελευταία φορά είχε χρησιμοποιηθεί από την Benelli στην Tornado Tre 1130. Η Alba είναι αναμφισβήτητα όμορφη μοτοσυκλέτα που θα κάνει την καρδιά των φανατικών Guzzisti να χτυπήσει πιο γρήγορα. Η Millepercento μάλιστα έχει αρχίσει να δέχεται παραγγελίες στο www.millepercento.it με τις παραδόσεις να αρχίζουν την ερχόμενη άνοιξη.


f9adbb275ff31ab154bc7deaace15fcf_XL.jpg (900×600)
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου