BMW S1000RR

                                                               Δυναμική επιστροφή…






Μπορεί η γερμανική φίρμα να απέρριψε το ενδεχόμενο εισόδου στο MotoGP, η παρουσία της όμως στο περσινό πρωτάθλημα SBK ήταν αξιοπρόσεκτη και συνδυάστηκε επιτυχώς με την αγωνιστική έκδοση του BMW S 1000RR. Ένα χρόνο μετά οι Γερμανοί αποφασίζουν να «βγάλουν» τη μοτοσικλέτα από την πίστα και έτσι ξαναμπαίνουν δυναμικά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, στο χώρο των super bikes παραγωγής με ένα μοντέλο που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα υπόλοιπα στην κατηγορία. Ο λόγος για το νέο BMW S 1000RR, έναν εξαιρετικό συνδυασμό δύναμης, τεχνολογίας και αισθητικής.







  Εξαιρετικός κινητήρας…
…1000 κ.ε. ισχύος 193 ίππων, που χάρη στην ελαφριά αλλά συμπαγή κατασκευή του αποδίδει σε όλο το φάσμα στροφών, και επιτρέπει στη μοτοσικλέτα να ξεπεράσει άνετα τα 250 χλμ/ ώρα. Τόση δύναμη βέβαια δεν έρχεται ποτέ μόνη και οι μηχανικοί της BMW το γνωρίζουν αυτό. Όσον αφορά στην ασφάλεια του αναβάτη, εκεί η υπεροχή της γερμανικής εταιρίας είναι ολοφάνερη. Η μοτοσικλέτα είναι εφοδιασμένη με υπερελαφρύ αγωνιστικό ABS (μόνο 2,5 κιλά) για όλες τις συνθήκες. Διαθέτει 4 στάδια ρύθμισης της χαρτογράφησης ανάλογα με την ποιότητα του οδοστρώματος και τη διάθεση του αναβάτη, ενώ οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις σε συνδυασμό με το δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης και τα αποτελεσματικά φρένα του, που φέρουν το λογότυπο της Brembo, προκαλούν τον αναβάτη να την πιέσει στα άκρα νιώθοντας παράδοξα ασφαλής.


Πηγή :  Automoto magazine

SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου